Frustrările lunii aprilie

Sau mai bine spus frustrarea supremă, pentru că deși două luni am încercat să fiu zen, ei bine treaba asta m-a scos din ale mele. Dar să vă spun despre ce e vorba.

Sau mai bine să încep cu o întrebare: Cine vrea WI-FI gratuit în instituțiile publice? Eu, nu prea. Cozile sunt interminabile și acum, când le vom scădea drastic viteaza la internet, vom sta vreo 3 zile să plătim o factură sau impozitul sau orice altceva vrem să plătim pe la instituțiile statului. Trebuie să primești ceva bani, ai vreun drept? Ne vedem la anu că nu merge bine internetul….. și poate la anu nu mai ai dreptul ăla 😀

Cine vrea WI-FI gratuit în pub-uri, localuri, bodegi, restaurante, locuri de genul celor menționate? Pentru că, de ce să nu obligăm patronii cu legea, că tot e la modă să dai legi tâmpite. Pentru că noi mergem în localuri să stăm pe facebook, pentru că și până acum era gratuit în marea lor majoritate dar acum cu legea lor vor să oblige bodegile din toate satele să aibă înternet, că nah mușterii nici nu știu ce e ăla, dar au nevoie de el ca de aer. Pentru că avem un internet mai bun ca americanii și asta e o ofensă, hai să îl stricăm. De ce să avem ceva mai bun ca alții, mai prost da, mai bun, never.

Pentru că văd din ce în ce mai des, mesele tăcute, toți sunt conectați. Poate își trimit bancuri între ei. Din căte știu eu, localurile sunt pentru socializare, din aia live. Sunt puțini cei care merg pentru o cafea rapidă și sunt singuri. Într-un local mergi să te simți bine, să stai la povești cu oamenii din jurul tău, în offline! De ce ar dori cineva să oblige patronii să ofere internet gratuit? Sunt multe localuri care nu au acces deloc la serviciul ăsta și sunt mereu pline. Este neaparată nevoie să stăm conectați nonstop? E aberant! E nevoie de inovare sunt de acord, dar asta nu mi se pare un progres, ci un regres. Ne izolăm din ce în ce mai mult și ieșim din ce în ce mai puțin, iar acum și ieșirea va fii izolată. Tu și cu telefonul tău la o întălnire. Serios?

Sunt împotriva unui curent extrem de puternic, dar era nevoie să mă răcoresc!

CAFE_1449373692147_589842_ver1.0

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s