Maxime de pesimism #7 …. elaborat

Am denumit postarea „maxima” desi cred ca s-ar potrivii mai bine denumita „o zi pesimista” extrem de elaborata. Poate e de vina faptul ca azi dimineata am sarit din pat cand un mosulet harnicut s-a apucat sa bata covoarele de a trezit tot cartierul, poate ca nu e atat de grav daca zgomotele nu s-ar fii intrerupt din 3 in 3 minute [POC POC POC 3 minute pauza POC POC POC POC!, 3 minute pauza] si asta se intampla mult prea devreme.

Sunt o persoana calma, sau cel putin asta imi place sa cred, dar pur si simplu nu pot intelege anumite lucruri, care nu ar trebui sa fie atat de deranjante:

– nu inteleg batraneii care merg la piata la minunata ora de varf 7:30-8:30, atunci cand majoritatea merg la munca si autobuzele sunt arhipline.

– nu inteleg babele isterice care se intreaba din minut in minut [ cu voce iritant de ridicata] daca mai stai mult la ghiseul bancii, la care ai stat la coada ca tot omul si unde paradoxal si subsemnatelor le ia la fel de mult timp.

– nu inteleg oamenii care isi imping caruciorul de cumparaturi in posteriorul tau. aviz: coada nu se va misca mai repede si tot ce vei primii e o replica acida!

– nu inteleg bancile care au trei ghisee functionale si INTOTDEAUNA functioneaza doar unul.

– nu voi intelege aroganta angajatilor de la ghiseele bancilor mai sus mentionate.

Inca incerc sa inteleg, sa ma adun si sa zambesc, pentru ca e vineri, pentru ca maine sper ca voi putea avea parte de un somn mai linistit, pentru ca de nu il voi avea, ma duc sa imi cumpar o drujba  😀

viceversa: … pentru ca e obisnuinta ca la fiecare maxima de pesimism sa scriu si ceva ce mi-a facut placere la ziua de azi:  AM BAUT O CAFEA BUNA!

Cafea buna,

Issel

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s