Constat – Oscar

Astăzi am avut parte de o dimineaţă aproape perfectă, de la degustatul cafelei la faptul ca am ajuns la timp la muncă pot spune că sunt împăcată cu lumea.

Dar cum Aghiuţă îşi mai vâră coada unde nu trebuie, la bancă am avut parte de cea mai lungă coadă din istoria….. secretariatului meu. Aveam impresia bizară ca se stă la gogoşi calde, nu alta. Însă managerii au fost intuitivi aşa că au montat televizoare ca poporul să afle chestii noi din plan mondial în timp ce aşteaptă. Au avut chiar o idee bună, din punctul meu de vedere, deoarece astăzi am aflat următoarea chestie:

Un motan din Anglia, este autorul a sute de furturi.

Nimic nou sub soare până aici, dar continuarea merită aplauze

Sutele de furturi din oraselul Portswood, aflat in sudul Angliei, si-au gasit rezolvarea dupa ce autorul lor, motanul Oscar, a fost demascat.


Sosete, manusi si lenjerie intima erau sterpelite din gradinile si de pe sarmele de rufe ale locuitorilor oraselului in fiecare zi. Autorul era un motan care-si recompensa cu obiectele furate noii stapani, informeaza Reuters.Peter si Birgitt Weismantel l-au adoptat pe Oscar, in varsta de 13 ani, de la un adapost pentru animale. Pentru a-si arata recunostinta a inceput sa aduca acasa sosete, apoi manusile de gradinarit ale vecinilor.

Situatia a devenit serioasa odata cu aducerea primei perechi de bikini, dupa care „cadourile” au devenit din ce in ce mai frecvente. Stapanul sau a anuntat politia locala ca ar putea fi confruntata cu un val de reclamatii privind furturi de lenjerie intima.

Motanul cleptoman comite in jur de zece furturi pe zi si are preferinte pentru lenjerie intima.

Stapanii sai s-au atasat de el si nu l-ar trimite inapoi la adapost nici in ruptul capului, chiar daca acum trebuie sa-l „inscrie” intr-un program de „reabilitare” pentru a-i stapani pornirile infractionale.

sursa ziare.com
deşi situaţia e gravă, vecinii domnului motan rămânând ţn chestiunea goală, nu am putut să nu mustăcesc şi eu. are gusturi în materie de articole de îmbrăcăminte, aşadr se pare că nici la englezi nu sunt câinii cu colaci în coadă.
Cheers,
Issel
p.s. am surprins şi o poză a infractorului

Un gând despre „Constat – Oscar

  1. :))))))))) oare nu o fi trecut pisicul asta si pe la mine pe acasa? inca nu deslusesc misterul sosetelor desperecheate.
    cred ca posesorii de ciorapi si chilotei s-au mai linistit cand au vazut un hot atat de simpatic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s