Constat – Zonele rapide şi iarna

A existat o zicală legată de trandafiri şi de mirosul lor, şi de faptul că trebuia sa încetinim să mirosim trandafirii, sau ceva de genu, şi a mai existat o vreme în care eu eram o pictură naivă, dar asta nu se pune.

Situaţie care dacă nu pe nervii pe moaţe cel puţin pune moaţele pe nervii şi aşa intinşi la maxim.

De ce stă câte un client 20 de minute la un ghişeu la care scrie „consilier clienţi zona rapidă”?, De ce există 4 ghişee pentru zona rapidă dar funcţional este doar unul?, de ce nu se pot face depuneri direct de la birou?, cine a inventat băncile şi cine a fost prostul care a avut curajul să ne ceară să pierdem timpul la un ghişeu unde paradoxal cel dinaintea ta stă aproximativ 25 de minute iar tu stai aproximativ 2?, oare vreau să ştiu ce s-ar întâmpla dacă nu ar fii scris cuvântul „rapid” în denumirea ghişeului? data viitoare voi lua şi câteva fire de trandafir, să nu mă plictisesc.

Dar lăsând frustrările-mi fără de răspuns la o parte, astăzi ninge, a nins toata dimineaţa cu fulgi mari şi frumoşi. Îmi vine să ies afară să mă arunc în zăpadă şi să fac ingeraşi , deşi dacă stau să ma gândesc mai bine cei de la spălătoria auto de vis-a vis s-ar uita ca curca-n lemne.

Anul acesta mi-am propus să redescopăr iarna aşa cum o văzusem întotdeauna, un copil mic şi tembel pus pe glume proaste, atunci când acoperă cu un strat de ninsoare proaspătă un mic gheţuş. Anul acesta m-am împrăştiat de vreo 3 ori, dar pot spune cu mâna pe inimâ că m-am simţit fericită.

Anunțuri

Un gând despre „Constat – Zonele rapide şi iarna

  1. Pentru ca daca toate ar functiona cum trebuie in tara asta n-am mai fi unde suntem acum…asta si pentru ca ne-ar face noua viata mult prea usoara. The snow makes it much easier to deal with though.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s